Χριστόδουλος Μποζατζίδης

Διευθύνων Σύμβουλος AGROTECH S.A.

Ο Χριστόδουλος Μποζατζίδης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Οικονομίας & Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Το 2004 ολοκληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία, ανέλαβε υποχρεώσεις αντιπροέδρου και αναπληρωτή διευθύνοντος σύμβουλου στην Agrohellas A.E., εταιρεία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων και λιπασμάτων. Την ίδια χρονιά εντάχθηκε στο δυναμικό της AgroLine ΑΒΕΕ, επίσημο εισαγωγέα γεωργικών μηχανημάτων CLAAS, ως υπεύθυνος εισαγωγών.

Το 2011 ήταν ένας από τους ιδρυτές της Green Line Energy Α.Ε. εταιρεία που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η εταιρεία προχώρησε στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών για αγρότες ενώ το 2015 ολοκλήρωσε την κατασκευή της πρώτης της μονάδας βιοαέριου, μονάδα επεξεργασίας λυμάτων και ενσιρώματος με σκοπό την παραγωγή ρεύματος. Έως σήμερα η GreenLine Energy έχει κατασκευάσει φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος πάνω από 150MW.

Από το 2012 διατελεί Προέδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της Agrotech S.A. , επίσημου εισαγωγέα των γεωργικών μηχανημάτων της ηγέτιδας εταιρείας παγκοσμίως, John Deere. 

Η εταιρεία κατάφερε να βάλει στη ζωή των αγροτών τα μηχανήματα της John Deereκαι να την οδηγήσει στην κορυφή των πωλήσεων πανελλαδικά.